Bodø/Glimt mot til

1 day agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr. Sikre deg plass på 16.

Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter

U T T V V.

. Mai 2022 2001 Oppdatert 16. Rosenborg scorte like mye på BodøGlimt to som Junkeren gjorde mot Rosenborg. BodøGlimt slo kraftig tilbake etter 0-4 og europacupexiten mot Roma i midtuken.

Bodo Glimt Vant 6 1 Mot Roma Klar Tale En 34 år gammel Viking-tilhenger straffes med 18 dagers betinget fengsel for hatefulle ytringer mot en BodøGlimt-spiller i september i fjor. Bodø Glimt har fisket seg 5 poeng fra sine tre første hjemmematcher i Eliteserien. Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen.

Takk for din påmelding. 1 day agoTIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på. Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra.

1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Etter en tett åpning på kampen tok RBK 2 mer og mer over og var etter hvert det dominerende laget. Fotballklubben BodøGlimt stiftet 16.

Mot Rosenborg 2 ble det stygt. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et. 1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget. Det skal sies at også BodøGlimt hadde avslutninger i metallet i det som var en svært god og underholdende fotballkamp.

Sikre deg plass på 16. Bodøglimt roma tv2 bodøglimt i kveld. Gratis inngang for alle barn under 16 år.

BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. 1 day agoBodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. De helgule fra Bodø er inne i en tung periode.

Billetter Rana - Glimt. Dette må ha vært en kjekk kamp å se på. Det endte med 51 til hjemmelaget.

Mot Rosenborg 2 ble det stygt. Gjestende Tromsø har ikke fått så mye tid til hvile og oppladning etter sin Eliteserien-kamp for bare fire dager siden. 2 days agoBodøGlimt 2 hadde reist til Trondheim for å møte andrelaget til Rosenborg.

160522 1701 160522 1803. Online TV Tromsø Vs Bodø-glimt. Billetter Rana - Glimt.

2 days agoRBK 2 uten andre A-lagsspillere enn Håkon Røsten herjet med et BodøGlimt som også stilte uten støtte fra etablerte A-lagsspillere. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier. Bodo Glimt Til Cupfinalen Etter 2 1 Seier Mot Viking Abc Nyheter BodøGlimt vil styrke klassemiljøene.

75 54 55 00. September 1916 som Glimt er en norsk fotballklubb fra BodøKlubben spiller sine hjemmekamper på Aspmyra stadion og er regjerende seriemester. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.

Det var tidlig i 2. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. Hjemmelaget var gode mot Viking og vant fortjent selv om bortelaget absolutt bød opp til dans i en god fotballkamp.

Omgang at Tromsø svært overraskende tok ledelsen 1-0 borte mot BodøGlimt etter scoring av Niklas Vesterlund. Det endte med 51 til hjemmelaget. Bodø Glimt form og statistikk.

Mai-festen mot Tromsø nå. Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt.

Bodø Glimt mot Tromsø. BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. 1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og.

I dag spiller han fra start mot gamleklubben. Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt. Billetter til Haugesund BodøGlimt.

Mai-festen mot Tromsø nå. Glimt var rystet i slaget om Nord-Norge. Mandag kveld spilte BodøGlimt mot Vålerenga.

På de tre siste kampene inkludert søndagens stortap i bartebyen står laget med to tap og ett uavgjort. For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen. Et RBK 2 som var ute etter revansje fra 07-tapet mot Junkeren mandag.

Grei fangst men med rom for forbedring. I 2020 ble klubben det første nordnorske lag som vant eliteserien i fotball for mennDette ble gjentatt i 2021 og klubben ble sjette lag til å vinne øverste divisjon to år på rad. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24.

Blant annet hadde de to avslutninger i tverrliggeren. Til Glimt som altså kan bli forbigått av trønderne om de skulle tape denne kampen mot Tromsø. Niklas Aune Johnsen.

Bodo Glimt Sjokkerte Pa Ny Mourinhos Roma Reddet 2 2 Pa Hjemmebane

Rekordras For Bodo Glimt Etter Ydmykelsen Av Rosenborg Eurosport

Bodo Glimt Mestered Eliteserien Clinching Title With Five Games Left The Norwegian American